Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog-műtét után...

Bölcsességfog-műtét után mennyire dagad fel az arc? Lehet utána beszélni?

Figyelt kérdés
nemsokára kihúzzák a bal alsót :( még ki se nőtt pedig. Utána mennyire lesz durva a fejem? Suliba tudok menni utána? És beszélni tudok majd?
2009. nov. 5. 11:28
 1/4 Lelenc Kutyamentő ***** válasza:
100%

Ha még ki sem nőtt az a szegény fog, akkor valószínűleg meg kell nyitni az ínyedet, ahhoz, hogy kiemeljék. Az érzéstelenítés miatti zsibbadás két-három óra alatt elmúlik.

Előfordulhat, hogy némi gyulladásos folyamat zajlik az ilyen beavatkozás után, erre egyrészt gyógyszert ad a fogorvos, másrészt nyilván el fogja mondani, hogy borogasd.

Ha semmi extra nem történik, fogsz tudni beszélni és mehetsz iskolába.

2009. nov. 5. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem kicsit fel volt.Lehet beszélni de nehezen.Apukámnak például semmi baja nem volt utána.:)Én 1 hétig fájdalom csillapítón éltem.Szóval változó.De ki lehet bírni!!!Így vissza gondolva nem nagy cucc! :)Ne félj!!Meg maga a "műtét" nem fáj.Komolyan mondom!Kb. 5 perc volt az egész.Ne izgulj!Sok sikert hozzá! :D
2009. nov. 5. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meg sem éreztem. :) Fel nem dagadt, miután kiment az érzéstelenítő, mintha semmi nem történt volna.
2009. nov. 5. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
dejó :) Most egy kicsit megnyugtattatok, hogy legalább egy kis esély van rá hogy nem dagad fel :) Mert olyan rémtörténeteket olvastam..:D
2009. nov. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!