Átvert a fogorvos, mert nem mondta, hogy magánrendelés és fizetni kell? Üllő
"Nem értem minek fizetjük a tb-t."
Tudod mi a szomorú? Medikus vagyok és azt kell, hogy mondjam én sem értem. Iszonyatos mennyiségű pénzeket szed be belőle az állam, és szinte semmit nem forgat belőle vissza.
Tényleg elkeserítő ami ebben az országban megy...az ember nem elég , hogy hónapról hónapra él..pedig hozzáteszem gürizik ezerrel, tisztességesen fizeti a TB-t és egyszerűen ennyi nem jár cserébe...akkor kérdem én mi az ami ingyen van ebben az országban?? Akkor miért írják ki az oep oldalán hogy a fogkőleszedés is térítésmentes, ahogy a tömés is...Ebben az országban bármit megtehet bizonyos réteg és semmit nem tesznek..semmi nem történik...élik tovább a kis életüket és rakják zsebre a mi pénzünket. Én is felháborítónak tartom ráadásul ugye az ember egyszerűen kiszolgáltatott helyzetben van.
Szóljunk be a körzetinek , hogy elnézést én ezért nem fogok fizetni és utána még merjünk visszaülni a székébe ...? Egész egyszerűen rákényszerítik az embereket , hogy menjenek el maszekalapon...Én is el vagyok keseredve hogy ennyi tisztesség nics az emberekben manapság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!