Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek kinottek a bolcsessegfogai, megis csak 28 foga van?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan nincs :S Elvileg 32 fogadnak kell lennie, de sokan azt hiszik, hogy kinőttek a bölcsességfogai, miközben kur*vára nem :D Van akinek egész életében a 4-ből csak egy vagy kettő bölcsességfog nő ki, van akinek egy se. De a fogorvosom azt mondta, hogy akinek nagyon nem akar kinőnei, ki kell húni. Azt nem tudom, hogy miért :D
2009. nov. 3. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hacsak nem húzták másik négy fogát ki akkor nincs
2009. nov. 4. 00:32
 3/4 A kérdező kommentje:
hat az a helyzet, h nekem par evvel ezelott ekserves kinok kozott nottek ki a fogaim, par evre ra' pedig megszamoltam, csak ugy, es csak 28 volt... a lenyeg, h me'g ha nem is a bolcsessegfogaim nottek ki utolag (ami szerintem lehetetlen), akkor sincs hely a szamban tovabbi (bolcsesseg)fogaknak. az utolso fogam utan nincs hely, tehat vege az inyemnek... en is erdekesnek talalom, de ahhoz viszont mar eleg "idos" vagyok, h me'g egy bolcsessegem se noljon ki...
2009. nov. 4. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A testvérem 20 éves és még egy bölcsességfoga sincs, én 18 vagyok és nekem már három kinőtt, kettő 17 éves koromban, egy pedig most 18 éves koromban. Amúgy én is megvoltam róla győződve 17 éves koromig, hogy nekem már kinőttek a bölcsességfogaim és ráadásul pont azért, mert azt hittem, hogy "nincs" hely már az ínyemen, olyan tökéletesnek tűnt a fogsorom, aztán kinőtt kettő és rájöttem, hogy eddig nem is voltak :D Amúgy ha elmész fogorvoshoz és csinál röntgent a fogaidról, kiderül, hogy kinőttek vagy sem. Nem tudom, hogy említettem e az első válaszomban, de van, akinek soha nem nő ki, és olyan is van, akinek kinő, aztán visszamegy. Tehát az is meglehet, hogy a Tied is kinőtt egyszer, aztán visszabújt úgy, hogy észre se vetted. Amúgy a bölcsességfog emiatt nagyon sok problémát is okoz, mert elrohadhat az ínyedben vagy elkezd fölfele "tolakodni" vagyis nőni-bújni az álkapocs felső részéhez a csontba egynesen bele és ezért ajánlatos kiműteni egy bizonyos kor után, mert sok galibát okozhat...

Amúgy első voltam :)

2009. nov. 21. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!