Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit gondoltok a fogtömésről?...

Mit gondoltok a fogtömésről? Tapasztalat? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek fogdokihoz tömésre, de iszonyatosan félek. Jobb hátsó felül az utolsó előtti fog. Talpra álltam és elkezdtem megcsináltatni a fogaimat! Voltam szájsebészeten 2szer is. Ez az utsó rossz fogam. Soha nem tömték még fogamat és félek!:( Már attól az elképzeléstől is rosszul vagyok hogy fúrni fogják. Sokáig fog tartani? Annyira nagyon nem lyukas, de félek!:S Bár a idáig a szuri része mindig kellemetlenebb volt, és utána már semmit sem éreztem a szájsebészeten, de hogy tehetném magam lelkileg erősebbé? Sírni tudnák!:S
2009. nov. 3. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tök vicces és nem is fáj,én érzéstelenítő nélkül kérem mert a tűszúrás ezerszer jobban fáj:))Inkább amgy csak kellemetlen,mert érzed a csont szagát meg a nyálelszívó necces,nekem mindig rosszul rakják be és fáj utána a szám:DDe ennyi,ne félj:)
2009. nov. 3. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:

KÉRJ szurit mindenképpen!!!

Nekem csinálták úgy is, hogy nem adtak szurit, akkor megfogadtam, hogy soha többé nem megyek fogászatra, (tőlem kirohadhatnak a fogaim, akkor sem xD), aztán már annyira fájt megint egy másik, hogy muszáj voltam, és kaptam szurit (egy kis szúrás, kicsit kellemetlen, de ez legyen a legnagyobb fájdalom az életben), észre sem vettem, hogy már kész a fogam.

Nem kell félni, semmi baj nem lesz, ha kérsz!

2009. nov. 3. 23:19
 3/8 anonim válasza:
rossz érzés igen és pár(max 2-3-4) éven belül vagy kiesik vagy kikopik és mehetsz újra, nagy sz*r az egész ahogy van :/ műfogsort mindenkinek! :D
2009. nov. 4. 01:37
 4/8 anonim ***** válasza:
NEM IGAZ, CSAJ IJESZTGET.
2009. nov. 4. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom!:) Köszi a válaszokat, mostmár kicsit nyugottabb vagyok!:)
2009. nov. 5. 15:43
 6/8 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel, csak a szuritól jobban félek
2009. nov. 5. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
én a szuritól félek nagyon 13éves vagyok, de már 6 fogam be van tömve. nekem csak a szuri fájt egy kicsit. a tömés szurival és szuri nélkül sem fáj! :)
2009. dec. 16. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
wahh én imádom a szurit ^^) a fogorvos azt mondta hogy még soha snekit nem látott aki ennyire szereti a szurit. ettől független a fogászat szívás és utálom.
2010. okt. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!