Mikor lehet még felépíteni fogat?
Miután egy előzőleg (röpke 16-17 éve) felépített fogam fél éve kitört úgy, hogy íny feletti része konkrétan szinte semmi nem volt, nekem simán megcsinálta a fogdokim. Gyökérkezelte, gyökértömte, majd gyökércsapot tett bele, és újra felépítette. Mondjuk ehelyett elviekben koronát ajánlott, de aztán mégis megcsinálta fehér tömésből (és nem töredezett még le belőle).
Mindenesetre nézz szét, mi a helyzet a környékeden lévő magánpraxisokban, hogy meg tudják-e menteni (igen, sok helyen már ez a fő cél), és ha igen, mennyiért. Mondjuk olcsó biztos nem lesz, de annál mindenképp kevesebb, mintha implantátumot kellene csináltatnod. Én küzdenék érte, ha rajtam múlna, igaz, nekem kihúztak vagy 3-4-et gyerekkoromban, mire végképp elég lett.
Az sztk-s orvosnak meg nyilván a húzás a legolcsóbb, legegyszerűbb. Ne menj bele, ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!