Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés mennyire fáj?

Jerzy kérdése:

Fogtömés mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Ha kapok injekciót a fogtöméshez akkor az nagyon fáj? Mert az őrlő fogamhoz kéne meg előre a metsző fogamhoz. Hol fáj jobban? És ha már beadták az injekciót akkor érzem a fúrást és az ilyeneket?
2013. szept. 7. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
A szúrás hátul kevésbé fáj, elől sokkal kellemetlenebb és bekönnyezel. De utána semmit nem érzel az ég világon.
2013. szept. 7. 22:46
 2/5 The IT Guy válasza:
59%
Az injekció nagyon fáj. A fúrás meg mégjobban.
2013. szept. 7. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

A szuri fáj, de csak addig, amíg szúrnak, mert amikor már tolják be az anyagot a fecsiből, akkor valóban van feszítő érzés, de egyből érezni is lehet, hogy kezd zsibbadni, pár perc után meg az egész környéke le lesz zsibbadva, arra kell csak figyelni pont emiatt, nehogy elharapd a szádat :)

Az injekció után nem szabad fájnia semminek, amit csinálnak. Az nem mindegy, hogy felül vagy alul szúrják be.

2013. szept. 8. 04:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Injekció a kellemetlen.Fúrásból semmit nem érezhetsz.Ha igen,szólsz és vár még,vagy ad több injekciót.De azt már nem is lehet érezni.
2013. szept. 8. 09:21
 5/5 anonim válasza:
Az injekció tényleg kellemetlen, de utána nem szabad(na) semmit érezned. Nekem mikor a hátsó örlő fogaimat tömték, még csak injekció sem kellett. A dokim azt mondta, ha nem félek tőle, elsőnek megpróbálná anélkül, mivel az idegek nagyon belül vannak, így az emberek egy részénél nem okoz fájdalmat. Mivel én irtózom a tűtől, ezért belementem. Egy kicsit kellemetlen volt, de nem volt még vészes.
2013. szept. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!