Mennyire szőrnyű a szájsebészeten?
Ma voltam kihuzatni a fogam, de a fogorvoson kifogott, nem tudta kihúzni, most félig bent van félig nincs, mondanom sem kell szőrnyű. Mozog is meg fáj is. Elküldött a szájsebészetre, hogy ott majd megszabadítanak tőle, de ma már nem fogadtak, holnap reggel megyek.
Én a mai fél órás szenvedés után, amíg cibálta rettenetesen félek minden fogászati dologtól. Mire számítsak a szájsebészeten? Ott is ennyire szenvedni fogok?
Álítólag valami el van ferdülve, talán a gyökere vagy nem tudom. Anyu azt mondta remélhetőleg nem elágazó a gyökere. Én már tényleg rettenetesen parázok, hogy holnap megint hosszú szenvedések várnak rám, kérlek írjátok meg, aki már volt szájsebészeten, hogy ott miként zajlik a dolog.
Köszi.
Tapasztalatból tudom mondani,mindent úgy csinálnak,mint a fogorvosnál,csak precízebb szerszámmal,és jobb hozzáértéssel,mert nekik ez a specialitásuk.
Nekem kapásból ki tudta húzni azt,amit a fogorvos nem tudott.
Ha nem tudta volna kihúzni,akkor felvágták volna körülötte az ínyt.
De remélem sikerül,és erre nem kerül majd sor,mert gondolom az nem lehet kellemes! Kitartást hozzá!:)
Na én egyszer szinte ugyanígy jártam. Már mozgott a fogam, a doktornő mégsem tudta kihúzni. Mondta, hogy másnap menjek el a szájsebészetre, de szerencsére az asszisztens rábeszélte, hogy csak húzzák már ki valahogy.
Nálam az történt, hogy valószínűleg ugyanúgy mint neked, meg voltak csavarodva a gyökerek... :S
Végül úgy sikerült kihúzni, hogy elvágta több részbe fúróval. Azóta volt egy másik foghúzásom is (szerencsére szájsebész a fogorvosom), és azt is ugyanilyen módszerrel húzta ki, + egy kicsit szikével felvágta az ínyemet is. De ne aggódj, nem fog fájni. Nekem utána sem fájt.
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon remélem, hogy hamar túl leszek rajta, mert ma rettenetes volt. Eleinte meg sem akart mozdulni. Aztán igazából az álkapcsomat is féltette a doki mert nagyon feszült.
És fájt is nagyon, érzéstelenítő ide vagy oda, majdnem sírva fakadtam.
Nos én nem tudom milyen... De szorítok Neked nagyon holnap:)
Ügyes leszel :)
Köszi, nagyon kedvesek vagytok, és meg is nyugodtam egy kicsit, ezek szerint megkönnyebbülve távozok majd onnan.
Gondolom, ha ilyen nehéz eset a fogam ott is kínlódok majd, de ha értik a dolgukat az már megnyugtató.
Az evéssel az a baj, hogy ugye ma délben próbálta húzni a doki, és azóta nem tudok enni, mert mozog a fogam, és rettenetesen fáj. Most nagy nehezen lenyeltem egy kis kenyérbelet, de mást nem nagyon. Azért reggel még próbálkozom.
Jaj végre megvolt!
Komolyan mondom, ha nem saját magam tapasztalom el sem hiszem. Semmit nem éreztem az ég világon, még csak meg se nyekkentem, sőt még kellemetlen se volt.
Ennyit tesz, hogy az ember szájsebészhez fordul?
Mindenesetre ez a doki nagyon érti a dolgát, 5 percig sem tartott. Mondjuk az érzéstelenítője is jobb volt.
Most már csak attól rettegek, nehogy bedagadjon meg minden vacak nekem jöjjön, és fájjon.
Mondjuk most is fáj, de azért ez szerintem természetes két napos feszegetés után.
Első vagyok!
Örülök h túlélted és újra itt vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!