Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés vagy foghúzás?

Gyökérkezelés vagy foghúzás?

Figyelt kérdés

Melyik a célravezetőbb? Párom szerint a gyökérkezelés fáj és ráadásul utána idővel úgyis tönkremegy a fog,mert nincs benne keringés és elkezd letörni majd.

Fáj a gyökérkezelés egyébként?

2013. szept. 4. 12:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó fogorvos szerencsére.Holnap megyek hozzá ,mert folytatja a többit.Megemlítsem neki akkor,hogy érzékeny?Úgyis ugyanennek a fognak akarom a benti részét is betömetni,mert ott is előkerült a luk.Doki fogja tudni,hogy ő tömött-e rosszul,vagy ez normális érzékenység-e?Ezeket a savmarásokat el lehet tüntetni?Vagy ezek tuti lukak lesznek már mindenképpen? Fogkő lehet hátsó fogaknál is,íny mentén?
2013. szept. 4. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondd el a dokinak, persze! Mi csak tippelni tudunk innen, hogy vajon mi is lehet, elképzelhető, hogy hülyeségeket írtunk, szóval tedd fel a kérdéseid a dokinak :)
2013. szept. 4. 17:35
 13/16 anonim válasza:
nekem volt gyökérkezelt fogam 1 évig kezeltettük hátha!Sajna huzni kellett és szájsebészet lett a vége mert agyonra elhalt és szétroppant!Ugyhogy soha többet nem gyökérkezeltetek!ez tuti!megtanultam 1 életre
2013. szept. 5. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, értem a bánatod, de nem igazán lehet sokat várni egy fogtól szerintem, amit "1 évig próbáltatok gyökérkezelgetni". Gyökérkezelni egyszer szoktak általában, utána esetleg gyógyszeres tömést cserélnek párszor, amíg le nem megy a gyulladás és utána lezárják, ez szerintem maximum 1 hónap. Nálad szerette volna megmenteni a fogad a fogorvos, de már ehhez túl rossz állapotú volt a fog, ezért jártál így. De nem feltétlenül szükséges így végezni egy gyökérkezelés után.
2013. szept. 5. 12:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Nah nekem végülis ma elkezdett egy gyökérkezelést.Nem éreztem semmit belőle.Gyógytömés van benne épp.Kedden bölcsességfog műtétem lesz,így vár a gyökérkezelés folytatásával a műtét után még kb két hetet.
2013. szept. 5. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülünk, hogy nem fájt :)
2013. szept. 5. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!