Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 13 évesen kapok 1 délutáni...

13 évesen kapok 1 délutáni fogszabályzót. Mit fognak szólni a haverjaim és a barátnőm ha délután lejönnek?

Figyelt kérdés

Az zavaarni fog a csókba?

Tudok majd beszélni? XD

2009. nov. 1. 18:36
1 2
 11/13 anonim válasza:
63%
Nem értem mi az aggályod, a fiúk is csak a szájukat használják szopáshoz... jó most ezt max 13 évesen még nem tudtad, de a délutáni fogszabályzót örök fogszabályzó követi s mikor majd Pet Shop boys bömböl a háttérben és Béla barátod előkapja a bránert, neked meg ott virít az acélkerítés a szádban akkor emlékezz erre a pillanatra!
2009. nov. 1. 19:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Saját tapasztalatból írsz?

mer akk durva gyerekkorod vólt..

2009. nov. 1. 19:30
 13/13 anonim válasza:

Hát igen, szerinted honnan tanult meg Pamela Anderson olyan nagyszerűen orálozni? Elárulom, én voltam a mestere, és bizony Pam szép fogait, akárcsak a melleit is, javítgatni kellett... Én tiltakoztam de Pam nagyon be volt indulva és két évig tartott az alagsorban szexrabszolgának hogy begyakorolja a szakma minden fortélyát.

Most örülsz? :( Csomó régi felkavaró élményem előjött :((((

2009. nov. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!