Imola0205 kérdése:
Ránőtt a nyelv piercingemre a nyelvem, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Péntek este szùrtàk àt a nyelvemet, de rövid a piercing és mivel bedagadt a nyelvem rànõtt a piercingre az alsò golyò màr nem is làttszik ! Mit tegyek? Ha beveszek antibiotikumot az lelohasztja a nyelvemet? és kifoom tudni szedni ?2013. aug. 26. 11:58
11/19 anonim válasza:
Hát akkor felülsz egy buszra és bemész. Fontos az egészséged vagy nem?
12/19 A kérdező kommentje:
Persze,hogy fontos de az a bökkenõ,hogy semmi pénzem nincsen és anyàméknak sem.A busz meg ugy pénzbe kerül.. :/
2013. aug. 27. 14:47
13/19 anonim válasza:
Hát erre nem tudok mit mondani. nincs valami ismerős akinek van kocsija és elvinne? esetleg költsön adna buszra?
nem ajánlatos hogy te magadnak szed ki valahogy mert még nagyon bajod lehet.
14/19 A kérdező kommentje:
Hàt arra gondoltam esetleg megprobàlom magamnak,mert a tû még megvan. Làttszik még a lyuknak a helye lennt és bedugni a tût addig ameddig nem talàlkozik a piercingel, utàna kitudnàm dugni alul, kicsavarni es kivenni. Vagy a baràtom aki rakta.. Nincs senki, pénz nélkül nem visznek el :/
2013. aug. 27. 14:59
15/19 anonim válasza:
sikerült eljutni vele orvoshoz?
16/19 A kérdező kommentje:
Igen,de csak hàzi orvoshoz aki azt mondta,hogy holnap reggel mennyek el a vàrosomban lévõ fogorvoshoz,mert az kitudja nekem szépen sterilen vàgni a lyuknàl és kiveszi majd berakja az ùjjat amit kaptam (persze, jò hosszù ez màr :P )
2013. aug. 27. 18:24
17/19 anonim válasza:
Majd írd meg hogy elmentél-e a fogorvoshoz, és hogy mi volt :)
18/19 A kérdező kommentje:
Hàt a fogorvos nem merte meghùzni,félva,hogy beà majd egy vérzés amelyet õ nem tudna hogyan leàllitani, kértem kölcsön és bementem korhàzba ahol a fül-orr gégészeten kivették sok kìn között, a lyuk telyesen be volt forrva, kicsit megszurtàk majd elkezdték tàgitani,hogy férjen ki a piering vége..Fàjdalmas volt, de kivették ! Jövõ hònapba megyek ùjra rakatni a nyelvembe, csak most szalonba megyek szakemberhez ! :) Köszönöm mindenkinek a segitséget! :)
2013. aug. 28. 17:41
19/19 anonim válasza:
Akkor jó. Látom tanultál is belőle :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!