Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez milyen betegség, és ithon...

Ez milyen betegség, és ithon mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Jóideje olyan érzésem van mint amikor filccel rajzolnak és a fogaimon lenne a filc,nagyon rossz érzés,mert szinte folyamatosan érzem a fogaimon!És nagyon hamar kiszárad a szám,rengeteget iszok pedig,és reggelente ill.esténként arra ébredek hogy tiszta száraz az egész számbelseje:-S Mi ez?
2009. okt. 30. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb nézesd meg a cukrod!

Ez mind annak a jele,hogy cukorbeteg vagy.

2009. okt. 30. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:

méresd meg a vércukrodat! menj el a háziorvoshoz: megméri vagy beutal laborra és ott megnézik. ha ezzel van gond, diétával tudsz segíteni, mert idejében kiderül!

jobbulást!

2009. okt. 30. 17:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Nemár,ez biztos?:-( És azt hol lehet? El kell menni a háziorvoshoz,és kell beutalótkérni vérvételre?
2009. okt. 30. 17:38
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi,aranyosak vagytok:-( :-)
2009. okt. 30. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Természetesen ez nem biztos hisz nem vagyunk orvosok de ez a cukorbetegség jelei.Még oda tartozik a fáradság érzés és a erős izzadás is.Ha az is vagy nem kell megijedni.Diétával kordában lehet tartani.

2009. okt. 30. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem idült mandulagyulladás is okozhat szájszárazságot!Tehát ha még megvannak a manduláid lehet ajánlott kivenni!
2009. okt. 30. 22:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Orrmandulám az nincs,de fáj a torkom,de ugy hogy nem köhögök,csak ha nyelek,..tavaly is volt ez,de nem volt száraz a szám,és akkor beszéltek valamilyen manduláról,de kaptam antibiotikumot és pár nap múlva meggygógyúltam.
2009. okt. 31. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok

tényleg nem biztos a cukor, de mielőbb menj el a háziorvoshoz, és ő elküld laborra: vizelet és vérvizsgálat éhgyomorra és kiderül! Jó lenne hamar, mert ha cukor, akkor diétával rendezhető, viszont ha nem vizsgálnak ki, akkor súlyosbodhat.

mivel nem tuti a cukor, a labor azért is jó, hogy kiderüljön, mi lehet az!

jobbulást, és irány a doki!

2009. okt. 31. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:

22 07es vagyok!

Nekem sem volt mindig száraz a szám,főleg az utóbbi hetekben vettem észre.Nekem nyáron ki akarják venni a garatmanduláim.Ritkán vagyok beteg szerencsére,de a mandulám állítólag folyamatosan "mérgezi" a szervezetem.A garatmanduláid még megvannak akkor nem?Nekem mondta is egy fül-orr-gégész,hogy szárazabb a nyálkahártyám az átlagnál.Mindenképp menj orvoshoz!

2009. okt. 31. 19:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen,a garatmanduláim még megvannak,és mostmár emlékszem is hogy tavaly mikor nemtudtam nyelni se,akkor mondták hogy azzal volt baj..:-S
2009. okt. 31. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!