Ilyenkor mi van? Mit csináljak? Nagyon ideges vagyok. Menjek másik orvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma 10-re volt időpontom a fogorvoshoz,én el is mentem ahogy kell. Aztán hiába csengettem,hívogattam senki nem nyitott ajtót még a telefont sem vették fel. Kb egy félóra után meguntam,és hazajöttem. Most rajtam van az idegbaj,nem hiszem el hogy van ilyen. Itthon is próbáltam hívni,de semmi. Ez az egy fogam eddig is nagyon sokba van(gyökértömés,gyógyszerezés és idéglenes tömés van benne).2009. okt. 30. 12:53
1/1 anonim válasza:
Hát ez érdekes, nem tudom mi mentsége van rá, ha még hirtelen haláleset történik is, minimum, hogy az asszisztense bent van és "tartja a frontot". Szerintem ez egy krva nagy bunkóság, cseszd majd jól le, én másik orvoshoz csak azért nem mennék, mert ha már egyszer elkezdte csak neki kellene befejezni, meg a másikra is ugyanúgy várnod kellene, mire ad időpontot stb. Persze, ha gyorsan tudsz keríteni és nem vagy szívbajos, hogy jó lenne-e, akkor menj másikhoz, amaz megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!