Elektromos fogkefe megéri?
Valószínűleg ínygyulladásod van azért vérzik fogmosásnál az ínyed. Erre használj cserszömörcés szájvizet és ne a legpuhább fogkefét használd. Az ínygyulladás leggyakoribb oka a nem megfelelő fogmosás. Ha az íny szélét nem tisztítod meg rendesen a fog és az íny találkozásánál,elszaporodnak a baktériumok,amik a gyulladást okozzák. Márpedig ezt puha fogkefével nem tudod rendesen megtenni.
Én kb. 2 éve használok elektromos fogkefét,régen azt hittem felesleges hülyeség,de mióta használom óriási különbséget érzek a fogaim és az ínyem tisztasága között. Tényleg jó! Lehet,h eleinte vérezni fog az ínyed,de ne ijedj meg! Ez el fog múlni rövid időn belül.
És még valami: használj rendszeresen fogselymet. Az pontosan arra való,h azokat a területeket tisztítsa ki,amit nem lehet elérni.
Jahm és tudok jól fogat mosni, fogorvos tanított :D
Az elektromos fogkefés részt meg köszi :)
:)
Én azt szoktam mondani,h az elektromos fogkefe úgy leszedi a lepedéket a fogról,h olyan sima lesz,h még a légy is seggre esne rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!