2,5-3 éves gyerekeknek milyen szájvízet adtok?
Figyelt kérdés
Már több helyen néztem, de csak 6 éves kortól valókat találtam eddig.2013. aug. 17. 13:26
2/15 anonim válasza:
Veszel minőségi borsmenta illóolajat, kis üveg ásványvízbe belecsepegteted ízlés szerint, és abból lehet mindig öblögetni.
3/15 anonim válasza:
Semmilyet, mivel 6 éves kor alatt nem tudják kontrollálni a nyelési reflexüket és csak lenyelik az egészet.
4/15 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott volna szájvízet venni neki, de az óvodában ezt kérik, fogkefe és fogkrém helyett. Más milyet vesz, akiknél ezt kérik?
2013. aug. 17. 19:59
5/15 anonim válasza:
Vigyél fogkefét és fogkrémet, mondd meg az óvónőknek, hogy a szájvíz nem a fogkefe és fogkrém helyett van, hanem szájápolási kiegészítés gyanánt.
Mellesleg gyerekeknek nem szabad szájvizet adni, mert vagy alkohol van benne vagy fluorid vagy mindkettő, de egyik sem jó, ha lenyelik.
6/15 A kérdező kommentje:
Azzal magyarázták, hogy először köpni tanítják a gyerekeket, azért kell, akkor is furcsán hangzott.
2013. aug. 18. 09:10
7/15 anonim válasza:
Akkor tanítsák meg őket vízzel köpni, de ilyen hülyeséget, hogy szájvízzel....
Egyébként pont amiatt, amiket eddig is írtam, nincs a forgalomban olyan szájvíz, amit gyerekek is használhatnak.
8/15 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi lesz, csak kínos a helyzet, nem szeretnék úgy bemutatkozni, mint valami kötözködős szülő.
2013. aug. 18. 11:53
9/15 anonim válasza:
áztass mentalevelet és citromot vízbe,egy hangyányi nátriumbenzoiddal,hogy meg ne romoljon.Azt lenyelheti.
10/15 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel egy Szentkirályi citrom-menta ízesített ásványvízet is vihetnék :) Még a köpés is egyből menne, mert csemetém nem szereti, aminek íze van, kivéve a kakaó.
Máshol nem kérnek szájvízet az oviba?
2013. aug. 18. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!