Most voltam a fogorvosnál. Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
Tegnap betömettem egy fogamat. Alul az utolsó előttit. Most amikor harapok akkor úgy érzem mint ha oda harapnék elsőnek. De nem a tömésre hanem a fog szélére. Így olyan mint ha magasabban lenne a fog, de nem azt a részt tömte be. Szokatlan lenne a tömés és azért érzem ezt ?2009. okt. 27. 12:45
1/7 anonim válasza:
Persze, meg kell szokni a fogadnak. Nekem is így volt, de pár nap alatt elmúlik. :)
2/7 anonim válasza:
nem tesztelte le h fogcsikorgatásra, összeharapásra kényelmes-e a tömés?
3/7 anonim válasza:
Hát, ha nem teszteltétek le, hogy jó lesz-e a tömés, akkor azért érzed.
Nekem volt olyan, hogy az utólagos alakítgatás tovább tartott, mint az egész művelet. Én nem foglalkoztam vele, addig mondtam, hogy még most se jó, még egy kicsit, na most sem, de majdnem, á így se, míg tökéletes nem lett. Egyhez sem kellett hozzászoknom, mert olyan volt, mint mikor bementem az eredetivel..
4/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Valóban hibázott a fogdoki is egy kicsit, lehetett volna és még lehet is alakítani rajta, DE ha így hagyod, a fogsorod majd magától alkalmazkodni fog hozzá néhány nap alatt és megszűnik ez az érzés (ha nem túl nagy az eltérés, de azt nem hiszem).
5/7 A kérdező kommentje:
nem, a harapás jó minden fognál megnéztem, de elég szokatlan, de köszönöm.
2009. okt. 27. 13:40
6/7 anonim válasza:
csak az első napokban lesz ilyen, én is magasabbnak éreztem amikor tömték, de másnapra már semmi nem volt, teljesen normális.
7/7 anonim válasza:
az nemigaz h teljesen elmúlik
nekem is volt ilyen h magasabban hagyta és másnapra tényleg jobb volt, de mégis leszedettem belőle és így lett tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!