Miért szuvasak a fogaim? Csak tömés jöhet szóba?
Minden nap fogat mosok,mégis szuvasak a fogaim.Nem nagyon,csak kb ennyire:
Itthon nem tudom valahogy kezelni? Mert 5 fogról lenne szó,de nem nagyon tudom magamnak megengedni,hogy foganként 6000ft-ért(tehát 30000 ft) betömessem,és nem is akarom. Nem lehet valahogy házilag kezelni?
Tényleg nem tudom mitől van.Minden nap mosom a fogaim,és mégis.A fogorvos már 3at betömött,és csak annyit hajtogat h "nagyon mossad a fogaid,mert sok szuvas van",és eléggé bántó,mert már elmagyaráztam neki,h rendesen,rendszeresen mosom a fogam,azt is látja h eléggé csúnyán állnak a fogaim,össze-vissza (fogszabályzót akarok most felrakatni és azért kell rendbe rakatnom a fogaim) mégis mindig elég flegmán vagy nem is tudom milyen hangsúllyal odavágja a fejemhez. De én tényleg rendesen mosom. :((
Mert itt az SZTK-ban nincs fogorvos,ahová meg tartozok és ingyen lenne,oda nem megyek,mert 1 az h vmi rossz cement szerűséggel töm,ami kb 2 hétig marad a helyén+szétfúrja az egész fogad.Volt olyan h beakartam nála tömetni 1 fogam és úgy szétfúrta h végül gyökér kezelni akarta,és elmentem 1 másik fogorvoshoz,aki mondta h olyan szinten tönkre tette a fogam,hogy ki kell húzni.A fogamból konkrétan csak körbe 1 nagyon vékony rész volt meg,és nem teljesen körbe. Kb 1 borsó belefért volna... Hát ezért tömetem pénzért. :/
Egyébként köszönöm a tanácsokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!