Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyha vérzik az ínyem, akkor...

Hogyha vérzik az ínyem, akkor elég hogyha csak parodontaxot használok? Rendbe jön? Akárhol kapható, vagy gyógyszertárakban?

Figyelt kérdés
vérző, íny, parodontax, bolt, gyógyszertár,

2013. aug. 8. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

A fogorvosok azt szokták ajánlani, de lehet jobb lenne előtte meglátogatni a fogorvost, mert hátha fogíny gyulladsod van, amit esetleg kezelni lehetne mással.

Amúgy lehet kapni gyógyszerátrban, DM-ben, Auchanban és a kínai üzletekben is. Itt a legolcsóbb. 1000 ft körül van.

2013. aug. 8. 12:57
 2/6 anonim válasza:
Nekem a paradontax semmit nem használt, aztán elmentem dokihoz leszedte a fogkövet és azt mondta, hogy vegyek meridol szájvizet és fogpiszkálóval kenjem be vele az ínyem reggel és este és ez használt.
2013. aug. 8. 13:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 8. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg menj el dokihoz, mert oka van annak, ha gyulladt az ínyed.

Általában fogkő okozza a problémát, ha leszedi a doki, 1-2 héten belül rendbe is jön a fogíny. :)

2013. aug. 8. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A fogínyvérzésnek több oka is lehet pl C vitami hiány, Q10 hiány.Menj el orvoshoz és nézesd meg.Én a többek között stabilizált Aloe Verát, propoliszt, zöldalgát tartalmazó fogkrémet javaslom.Gyulladáscsökkentő hatása is van és a fogköképződést is lassítja.
2013. aug. 8. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Manapság a fejlett országokban nincs C-vitamin hiány miatt ínyvérzés. Akaratlanul is viszünk annyi C-vitamint szervezetünkbe, hogy ne alakulhasson ki a skorbut.
2013. aug. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!