Fájt/kattogott az állkapcsom. A harapásemelő segíthet?
Sziasztok!
Rég óta, már kb fél éve arra lettem figyelmes, hogy elkezdett kattogni az állam. Nagyon zavart, de nem mentem vele sehová. Az utóbbi pár hétben már volt olyan, hogy kiakadt és nem kattogott, hanem valami furcsa hangot adott ki, és olyankor enni is alig tudtam. Tegnap reggel arra keltem, hogy kiakadt. Nem kattog, de csak 2 ujjnyira tudom nyitni, onnan pedig nagyon feszül és most már nagyon fáj is. Eddig ha kattogott az sem érdekelt, mert attól ki tudtam nyitni teljesen a számat, tudtam enni, és nem is fájt. Most már viszont ez így nagyon rossz. Az interneten olvastam már erről, és látom sok mindenkinek van ilyen problémája. A harapásemelő segíthet? Azt egy magánfogorvos meg tudja csinálni? Ha igen, akkor mennyi idő körül belül? Mennyi időn belül várhatnák változást? Mit javasoltok? Minden véleményre kíváncsi lennék. Egyébként azt hiszem a bölcsességfogam miatt alakulhatott ki ez az egész, mert akörül kezdett el kattogni. Köszönöm előre is!
hát te adtad meg téma-kulcsszónak a gitár és az erősítő szavakat..
Szerintem a Marshall JCM 2000-es alkalmasabb vintage rock játszására, mint egy modernebb ENGL fejláda összetétel, de ez nyilván függ a gitártól, és a játéktechnikától is. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!