Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyulladt fog húzása után...

Gyulladt fog húzása után mitől gyógyul gyorsabban a seb?

Figyelt kérdés
A gyökérkezelés alatt álló fogam szeretném kihúzatni. Sajnos gyógyszerek nélkül nem nagyon tudom elviselni ezt a fájdalmat és már többször írtak fel ezelőtt is másik fognál antibiotikumokat stb. Jelenleg is kell szednem,mert be van gyulladva és hőemelkedésem is van.A gyulladás,ha lemegy kicsit kihúzatom inkább.Remélem nem gyullad be a seb utána,de ha még is én még egyszer nem szeretnék antibiotikum kúrát,gondolom nem is szabadna így egymás után.Amennyiben még is begyulladna a seb,mivel kezelhetném. Külsőleg persze szájfertőtlenítő öblögetők stb.Viszont belsőleg mit javasolnátok antibiotikum helyett, ha erre kerülne a sor.Pl olvastam már az ezüst kolloidról.Erről esetleg van e tapasztalata valakinek,vagy más?
2013. aug. 3. 17:22
 1/2 anonim válasza:

oblogetes zsalya teaval (cukor nelkul, termeszetesen...), v propoliszos vizzel, az ezust kolloid is jo igy. de ha antibiot szedtel, azt inkabb mar ne nyeld le, m 30 ev mulva se all vissza a belflorad. (kis tulzassal)

tejes dolgokat keruld. es ha nem muszaj, ne huzasd ki. keress egy jo fogorvost, aki alaposan kibelezi a fogad es utana szepen betomi.

nekem most nyitottak fel a koronam, ami alatt nem volt a fogam gyokerkezelve. egyik ejjel annyira fajt mar, h masnap ki akartam huzatni. en is kaptam antibiot es nem bantam meg, h inkabb kitakarittattam es vartam. nezz el a gaspar medical centerbe pl a dr pulay zoltanhoz. garantaltan jo fogat csinal fajdalommentesen es annyira nem is draga. v keress egy olyan dokit, aki a fogak megmentesere specializalodott.

2013. aug. 12. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Igy van a fogorvostol sokminden függ. gondolj bele ha nem türsz milyen is lesz fog nélkül ? Én már most a hajam tépem a fogamat sose engedem kihuzni müfogsor azaz az a tálcás szar nekem ne foglalja el a helyet a szájpadlásomon,fuj D
2013. nov. 25. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!