Gyulladt fog húzása után mitől gyógyul gyorsabban a seb?
oblogetes zsalya teaval (cukor nelkul, termeszetesen...), v propoliszos vizzel, az ezust kolloid is jo igy. de ha antibiot szedtel, azt inkabb mar ne nyeld le, m 30 ev mulva se all vissza a belflorad. (kis tulzassal)
tejes dolgokat keruld. es ha nem muszaj, ne huzasd ki. keress egy jo fogorvost, aki alaposan kibelezi a fogad es utana szepen betomi.
nekem most nyitottak fel a koronam, ami alatt nem volt a fogam gyokerkezelve. egyik ejjel annyira fajt mar, h masnap ki akartam huzatni. en is kaptam antibiot es nem bantam meg, h inkabb kitakarittattam es vartam. nezz el a gaspar medical centerbe pl a dr pulay zoltanhoz. garantaltan jo fogat csinal fajdalommentesen es annyira nem is draga. v keress egy olyan dokit, aki a fogak megmentesere specializalodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!