4fogamat kellene húzni. Ezt hány körben húzzák ki?
kérlek ne ítéljetek el, genetikailag rosszak a fogaim és gyorsan romlanak..bal alsó bölcsességfog, 3hónap alatt romlott szét,egyik fel letörött stb..bal felső zápfog, jobb felső bölcsességfog szét romolva egyik fele letörve, előtte lévő fogat szétroncsolta, megnyomta, az is elromlott durván :(
szeretnék a lehető leggyorsabban túlesni rajta, lehet mind a 4et egyszerre húzni? ha igen mennyire fáj? letört fogakat kitudja húzni simán vagy vésni kell?
Egyik ismerősömnek is genetikailag rosszak a fogai.
Amúgy nekem is húzták már a fogaimat és nem éreztem semmit .
Egyszerre neki 2-t húztak felül és 2-t lent.
Sztk ingyenes és némi kivetnivaló, magán az fizetős de profi.
Ja nekem is letört egy fogam, vagyis ketté tört mert kiesett a tömés én meg lusta voltam elmenni és így meggyengült a szerkezete és letört .
Amúgy simán ki tudta húzni ,meg van nekik a megfelelő szerszámuk ,pedig úgy mentem hogy itt szájsebészeti beavatkozás lesz még mondtam is a doktornéninek :) aki kb velem volt egyidős akkor .
Mosoylgott és 10 másodperc és kint volt a fogam.
Nyugalom nem érzel semmit és hamar túl leszle rajta.
köszi a válaszokat!
igazából én úgyvagyok vele, hogy már sajna nem először húznak, nem is magával a húzással van baj..azt kibírom ha nem hosszadalmas..
csak nekem kb 2hét mire felépülök, végigalszok mindet napot általában.. (diák vagyok), és ezt a tortúrát jó lenne nem 2x 2hét alatt letudni..
meg ugye fájnak is nagyon mert elég gyulladtak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!