Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lepattant a fogamból egy...

Lepattant a fogamból egy darab, van okom félni?

Figyelt kérdés

Tegnap kicsit italozgattung,talán egy kicsit többet a kelleténél,így sajnos nem emlékszem sokra.

Elvileg verekedtem is,de semmi komoly,szerintem egy esés következtében pattanhatott le vagy nem tudom...

az elülső lapos fogamon,nem tudom,mi a neve(igen,biosz órán érdekesebb volt a falat bámulni,és a világ dolgain gondolkozni)egy kb 0,5-1mm-es darabka lepattant,nem túl feltűnő,normál körülmények közt nem fáj,csak ha valamivel piszkálom,akkor ilyen hirtelen pillanatnyi szúrás szerű fájdalmat érzek benne...

a kérdésem ez lenne:

A fogamra vissza nő a fogzománc vagy mi,vagy örökre így marad?

nem fog szuvasodni?

illetve kell-e vele speciálisan bánni?

gondolok itt evés-ivás,fogmosásra

minden választ előre köszönök

2013. júl. 26. 12:46
 1/6 schocko ***** válasza:
Nem nő vissza a zománc. Legjobb, ha meglátogatsz egy fogorvost s az majd rendbeteszi.
2013. júl. 26. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ,majd lehet elmegyek,de kezelést nem szeretnék ha nem muszáj,magán fogorvoshoz nincs pénz,állami meg kb 10 ismerősömnek bas.zta már szét a fogait
2013. júl. 26. 12:51
 3/6 Dragneel válasza:
0%
Rettegj!
2013. júl. 26. 12:55
 4/6 A kérdező kommentje:
#3-as ez most nagyon sokat segített,rettegek is mert nem akarom már a tökéletes *khm,khm* mosolyom elrontani már most 18 évesen
2013. júl. 26. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor fogod elrontani azt a csodálatos mosolyod, ha nem mész el fogorvoshoz. A doki majd elmondja mit lehet vele tenni, bár szerintem nem fogja szétba...ni. Vagy esetleg ülhetsz otthon és várhatsz arra, hogy visszanőjjön a zománc a fogadra...
2013. júl. 26. 13:10
 6/6 Dragneel válasza:
Na jó nem akartam rádijeszteni az a lényeg, hogy mindenképp menj el fogorvoshoz, és majd az megmondja a lehetőségeket.
2013. júl. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!