Mi a véleményetek a csapos fogról?
Azt mondta a dokim,hogy el kell távolítani a hidat,mert az egész rosszul lett megcsinálva(a régi dokim által) és már többször leesett.Azt mondta csapos műcsonkot kell belefúrni,és arra ráhúzni a koronát.
De ahogy elnéztem ez iszonyat undorító,és fájdalmas lehet.
Komfort érzet?
Akinek vannak tapasztalatai irjon!!! Köszii
Nekem van egy csapos fogam a korona alatt. Jobb felső 3-as.
Kiidegelték, majd pár nap múlva beleragasztották a csapot és utána vették le a mintát. Erre került a korona, semmi gondom nincs vele.
A tesómnak most csinálták egy hónapja, semmi panasza nincs.
Nekem van csapos fogam, most csinálták tavasszal, nekem semmi gondom vele most sem, és akkor sem volt, mikor csinálták, pedig eléggé tudok pánikolni a fogdokinál.
Mivel a fogam addigra gyökérkezelve meg gyökértömve volt, érzéstelenítőt sem kaptam, de így sem fájt maga a kezelés sem, annyi, hogy kicsit feszítő érzés volt, mikor a csapokat becsavarta, meg aznap még éreztem, hogy furcsa (nem fájdalmas, hanem éreztem, hogy nem a sajátom), de másnapra eltűnt ez az érzés, és azóta is olyan az a fogam mint a többi.
Annyi, hogy nekem nem koronát tett rá (pedig előtte hetekig győzködött, és nem is tiltakoztam), hanem felépítette fehér tömésből, de nekem azzal sincs bajom, ráadásul így "megmenekültem" a mintavételes procedúrától, koronapróbától és egyéb kavarásoktól, ráadásul olcsóbban is megúsztam.
Szóval szerintem a csapos fogtól nem kell parázni. Én legalábbis legközelebb már nem fogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!