Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak én jártam így a fogszabál...

Csak én jártam így a fogszabályzóval? 17/L

Figyelt kérdés

Tb támogatott fogszabályzót csináltattam nemrég, június közepén. Utána nemsokkal, pár hétre rá az egyik fogamon lévő brekettet elengedte a ragasztó. Visszamentem, de a fogorvos nem ragasztotta vissza, mondván, hogy majd később, ha muszáj lesz, mert ezt nem lehet csak úgy ragasztgatni, különben lehet újat venni. Azóta sincs rajta. Most pedig a hátsó fogamon lévő egyik fémgyűrűt engedte el a ragasztó, szóval most lóg, az se sokat segít, ha visszanyomom.

32 000 Ft volt az alsó és felső egyben, még csak a felső van fenn, de így sem szabad harapnom, nagyon vigyáznom kell rá. Állandóan rettegek, mikor jön le megint valahol.

Osztálytársamnak, akinek kb. 200 000 volt az egész fogszabályzó magánfogorvosnál, nem voltak hasonló gondjai, nyugodtan haraphatott.

Most akkor az összes tb-s fogszabályzó ilyen vagy a fogorvosom rossz? Lehet ezen valahogy segíteni?

2013. júl. 25. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Mégiscsak vissza kéne menni ahhoz a fogorvoshoz és jól megharapni, hátha őbenne maradna az egész szabályzó, hadd lássa milyen jó munkát végzett - SZTK-ra. :) Vagy inkább :(
2013. júl. 25. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőm is hozzá jár és már jó párszor leestek neki is darabok, csak őnála mindig visszaragasztotta. Viszont azt is ő mondta, hogy több hónapig kérdezgette a fogorvosnőt, hogy mikor rakja már fel az alsót, mire hajlandó volt rászánni magát. Előtte mindig csak mondogatta, hogy majd, majd...
2013. júl. 25. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt valami bibi van ezzel a doktorral szakmailag, vagy talán azt várná el, hogy külön zsebbe fizessetek neki és akkor majd (talán) jobban odafigyel a munkájára. Én biztosan nem járnék hozzá.
2013. júl. 25. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek más fogorvos megcsinálta volna úgy tb-re, hogy ne essen le mindig?
2013. júl. 25. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy költői kérdés... Egy szakmailag magára adó fogorvos biztosan jól csinálná meg. A kérdés az, hogy most neked milyen lehetőségeid vannak? 1. Maradsz ennél a doktornál és folytatódnak a megoldatlan problémák, nyűgök. 2. Keresel egy másik doktort, aki egyáltalán elvállalja, hogy hozzányúl a fusi munkához TB-alapon, vagy maszek alapon jó pénzért... 3. Panaszt teszel a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatánál. Az Etikai Bizottság köteles kivizsgálni a panaszt és intézkedni.

( [link] ) Mail-ban is elküldheted a panaszod.

2013. júl. 25. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál! :) Majd még anyámmal megbeszélem és eldöntjük, hogy legyen.
2013. júl. 25. 23:04
 7/9 anonim válasza:
25 ezerért csináltattam és tökéletes már 2éve a doki a hibás :D
2013. júl. 27. 20:10
 8/9 anonim válasza:

nekem most egy hete van fent porcelán fogszabályzó.a második(!!) napon lejött az egyik első fogamról a brekett és azóta huzogatom mindig vissza a helyére.nekem is azt mondta a dokim,hogy ez normális még és nem kell visszajárogatni hozzá.hát mondom köszi.

és mi 145ezerér csináltattuk meg magándokinál.

2013. aug. 22. 13:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, hát az úgy szép eset megint..
2013. aug. 26. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!