Mit tegyek, hogy ne romoljon tovább a fogam? Hiába mosom minden nap, mindig keletkeznek újabb szuvasodások.
Hello!
Fogzománc erősítő tabletta hol lehet olyat venni és mennyiért kb?Nekem is elég könnyen törik a fogam azt mondtak gyenge alapból a zománcom...próbáltam mar kalciumos pezsgőtablettákat meg sok tejet is iszok majdnem napi szinten de ez édeskevés.. :(
nem tudom kisrácanak fogorvos irta fel
az árát nem tudom
de mikor nezte az enyém nekem is monta kellet volna kapjak kiskorba
én is 18 éves vagyok, tavaly ilyenkorig soha semmi baj nem volt a fogammal, mindig megdicserte a fogorvos, hogy milyen szepek. Aztán egyszercsak az egyik hátsó fogam elkezdett iszonyuan fajni, hidegre rogton erzekeny volt. Éjszaka is fájt, alig bírtam aludni tőle. Aztán elmentem fogorvoshoz, gyökérkezelni kellett. Azóta folyamatosan keletkeznek az újabb szuvasodások. Hol ez a fog fáj, hol az. Már van 3 tömésem, de úgy érzem/látom, hogy a féléves tömött fogam is újra szuvasodik :(
Szerintem ez adottság kérdése. Hiába mosok napi 3x fogat, hiába nem iszom szénsavas, cukros üdítőket, csokit sem eszem, ugyanúgy romlik. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!