Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül az INVISALIGN...

Mennyibe kerül az INVISALIGN fogszabályozó?

Figyelt kérdés

Hányszor kell cserélni?Milyen időközönként?

Írjatok le mindent amit tudtok róla!!!

2009. okt. 21. 15:28
 1/2 anonim válasza:
46%

Szia!

Én is ilyet szerettem volna, csak a szüleim nagyon drágálták, ezért nekem sima lesz, de már nem is bánom, mert az új osztálytársaim közül egy csomónak van fogszabija.:D

400.000-től kezdődik, 30.000 a havi kontroll, másfél-2 évig kell hordani kb, a végére 1.000.000 fölött lennél.

Hány éves vagy?

14/L

2010. jún. 25. 12:40
 2/2 anonim válasza:
15%
Úristen az előző ember valami magándokinál van tuti, aki jól lefeji a családot a vagyonából :-) Egyébként nekem a fogszabályzóm volt 50 ezer, másfél évig volt rajtam, nem volt levehetős.. Aztán éjszakai fogszabályzóm volt 20 - ez az invisalign, tehát csinált lenyomatot a rendbehozott fogaimról és így lett kész az invisalign. Nem fognak elmozdulni tehát a fogaim mert az invisalign forma rajta van így nem mozdulhat el. Szerintem csak erre jó, nem lehet rajta állítani.
2011. aug. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!