Mennyire fog látszani a korona? Nagyon el fog ütni a többi fogtól?
Az első négy fogamon lesz. Észrevehető lesz?
Másmilyen lesz?
Ja és kb mennyi idő, amíg leköszörülnek nekem 4 fogat?
Van színminta, legalább 30 árnyalat közül választhatsz. Oda teszik a fogadhoz, és tükörben megnézheted, beleszólhatsz, melyik legyen!
1 óra.
Miért gondolsz balesetre?
Ezt nem értem...
Nem egyszerűen nem állnak jó helyen. És a fogszabályzó orvos azt mondta, h 4 fogat ki kéne húzni a fogszabályzóhoz.
Erre a fogorvosom mondta, h megcsinálja nekem teljesen egyenesre a fogaimat, ha 4 fogra koronát rak. Úgyhogy inkább ez mellett döntöttem.
tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, de én inkább a kihúzásos módszert választanám...
1. mert a korona alatt, nem tudom, hogy lesz-e baja a fogaidnak, de nem vagyok benne biztos, jót tesz neki.
2. ami viszont biztos és tapasztalat: a korona az ínyt irritálja, nekem előfordul, hogy vérzik mellette.
3. ha nem is lesz feltűnő a korona, mégis a saját fogad a leg természetesebb.
4. koronát, ha elhasználódik, cserélni kell. nem kis költség 15-20 évente
5. az előbb említett íny irritáció következménye, hogy az íny "hátrahúzódik" - nem túl szép
tudom, hogy a fog húzás rémisztően hangzik, de ezt sokszor alkalmazzák fogorvosok. mert sok embernek kicsi az állkapcsa és nagyok a fogai, így nehezen férnek el a szájban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!