Fogszabályzót kaptam, de nemtudok enni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok ? Ma kaptam fogszabit és nemtudok semmit enni ami laktat is !!! Ha harapok vmit akkor fáj !!2009. okt. 20. 15:12
1/10 anonim válasza:
Turmixolj banánt össze, vagy egyél bébi kaját:S
2/10 anonim válasza:
tejbedara,vagy tejberizs(igaz ezek nemnagyon laktatnak..
esetleg tojásrántotta. a nyelveddel és a szájpadlásoddal valahogy talán megtudod "rágni"
3/10 anonim válasza:
Pár napig még szenvedés lesz enni, saját tapasztalat. Igyál turmixokat, nagyon pépes krumplipürét, tejbedara, tejberizs, a sok gyümölcslé is laktató tud lenni.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
Akkor azt mondjátok turmikot igyak/egyek ?
2009. okt. 20. 19:32
5/10 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy turmixon fogsz élni 4-5 napig + joghurton. Én ugy kb 5 nap után tudtam pl wirslit enni aztán fokozatosan a többit! Kitartás!
6/10 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot, egyél levest, joghurtot, főzeléket, vigyél mindennap magaddal a suliba egy nagy adag turmixot meg vagy három pohár joghurtot/ pudingot, és azzal elleszel egy darabig :) Nekem reszelt le anyu almát is, attól amúgy is mindig tele érzem magam, bár fura volt kanalazni az almát, de annál finomabb :) Figyelj oda rá, hogy ha iszol, akkor is inkább rostos gyümölcsleveket (legalább 50%-ost), a napi vitamin és tápanyagbevitel pótlódjon azért kicsit a sok nyalánkság mellett :) Azt leszámítva hogy baromira fájt én élveztem hogy almapempőn, pudingon, joghurton, eper és banánturmixon illetve fagyin élhettem egy hétig :D
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) :D
2009. okt. 22. 18:30
8/10 anonim válasza:
Szia!Én pudingon és krumpli főzeléken éltem egy hétig:P Anyum a krumpli főzeléket ugy csinálja hogy teljesen sima szóval nincsenek benne nagy krumpli darabok. Kitartást sorstársadtól XD
9/10 A kérdező kommentje:
Oks , köszi :D
2009. okt. 26. 10:21
10/10 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom h túrót ne egyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!