Mit ehetek foghúzás után?
nagyon nagy hülyeség foghúzás után egyből cigizni meg ezek, nem véletlenül mondják, hogy nem lehet. Van fogorvos ismerősöm, párszor már mentek vissza hozzá olyanok, akik egyből rágyújtottak és be is dagadt az arcuk tőle nagyon durván (amibe bele lehet halni, ugyanis ha nem vágják fel időben, akkor rámehet a torkodra a dagadás és megfulladhatsz). Akik nem dohányoznak, sokkal kevesebbet mennek vissza ilyennel.
És lehet fogat mosni is. Gargalizálni, öblögetni meg szabad, de attól még le tudod mosni a fogkrémet a fogadról (ahelyett, hogy gargalizálnál vele, egy korty vízzel a szádban egy kicsit megdöntöd a fejed egyik-másik oldalra, aztán óvatosan a kézmosó fölé hajolva engeded kifolyni, nem folyik végig sehol, ha megdöntöd a fejed, ugyanolyan, mintha köpnél.
Ki mondta, hogy inni nem lehet? Te minden korty előtt gargalizálsz? Addig nem szabad enni-inni, amíg zsibbadsz, ugyanis elharaphatod a nyelved (amiben fontos erek vannak), de az ember nyelve akár hátra is fordulhat a torkába, persze nem szokott ilyen történni, de ez is megtörténhet. Enni is lehet, ha kiment az érzéstelenítő, olyat, amiben nincs tej (én ameddig fáj, paradicsomlevest, reszelt almát, banánt szoktam enni, de volt, ami egyáltalán nem fájt, úgyhogy ettem szilárdat is a másik oldalon, ami nem tartalmazott tejet és nem darabos).
Nem azért találják ki ezeket az orvosok, hogy minket sz**assanak, hanem mert így lehet elkerülni a szövődményeket. Örülj neki, hogy nem lett bajod, de attól még ne terjeszd a hülyeséget, mert lehet, hogy csak szerencséd volt, de másnak nem lesz, és nem kellemes örölnyi duzzanattal fogorvoshoz rohangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!