Ti mostok minden nap minimum egyszer fogat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 22:57
1/12 anonim válasza:
egyszer minimum!
legalább este, és ha olyat eszek (pl. mákos tészta vagy valami édesség) ha van rá lehetőségem akkor mosok azok után is
4/12 anonim válasza:
Reggel, este szoktam. De van mikor napközben is megmosom.
Szóval napi 2-3x
5/12 anonim válasza:
Csak minden étkezés után. Tehát 3 vagy több.
6/12 anonim válasza:
Fogszabályzóm van, 1 falat csoki után is fogat mosok és szájvízezek.
7/12 anonim válasza:
Én ritkán szoktam, el is felejtem, meg ha eszembe jut akkor is lusta vagyok hogy megmossam, meg nem is szeretek fogat mosni.
8/12 anonim válasza:
nm ajánlott, mert a fogkrém és a fog kefe rendszeres használata roncsolja, és koptatja a fog zománcot, és inkább attól lesz jukas a fog.
én rágózni szoktam, és hébe-hóba mosok fogat, de nem ritkán, és nem sűrűn, hogy azért ne legyen büdi a szám.
9/12 anonim válasza:
Minimum 2x mosok, de van hogy többször. A napi egy nagyon kevés!
10/12 anonim válasza:
Napi kétszer ajánlott, ha teheted háromszor is moshatsz. Napközben étkezések, valamint minden fogmosás után öblögess szájvízzel, esténként fogmosás után pedig fogselymezz, így garantáltan tiszták lesznek a fogaid, ha jó a technikád. PS.: A rágó nem helyettesíti a fogmosást, valamint a fogmosás csak akkor roncsolj a fogzománcot, ha az illető rossz technikával mos fogat. Egy fogászati asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!