Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik olyan fogkrém, ami...

Létezik olyan fogkrém, ami fényre fehérebbé teszi a fogam?

Figyelt kérdés
Fogkrémmániás vagyok, ha megjelenik egy új csodás mosolyt, fehér fogakat ígérő fogkrém, akkor egyből rohanok, és veszek. Valamelyik nap mondta egyik ismerősöm, hogy látott egy olyan fogkrémet, amit egy néger pasi reklámoz, és az van benne, hogy a fogai fény hatására még fehérebbek lesznek a fogkrémtől. Ilyen tényleg létezik? Ha igen, akkor mi a neve, és mennyibe kerül? Előre is köszönöm!
2013. júl. 14. 10:08
 1/9 anonim válasza:
A héten láttam és is egy magyar reklámban a Perlweissnek van egy új, fényre fehéredő fogkrémje.
2013. júl. 14. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is láttam ilyen reklámot és engem is érdekelne. Amit én láttam,abba nem néger volt. Sajnos nem tudom mi a fogkrém neve..,megpróbálom kitudni mert kell egy olyan! :)
2013. júl. 14. 11:37
 3/9 anonim válasza:
1. vagyok. Írtam a fogkrém nevét Perlweiss.
2013. júl. 14. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem az :) B betűvel kezdődik,úgy tudom.
2013. júl. 14. 13:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd holnap olvasgatok a fogkremrol :) meg raallok a reklamokra is :D ha latjatok, irjatok le legyszives :))
2013. júl. 14. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Blanx.
2013. júl. 18. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:
De Blanx melyik? Mert a neten nem találom,azt amit mi keresünk. (fény hatásra fehérít)
2013. júl. 18. 23:30
 8/9 anonim válasza:

Helló :)

A Blanx white shock-ra gondoltok több, mint valószínű! :)

2013. júl. 19. 01:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, mostmár megtudtuk! :)) Köszönöm a segítsget! :) Remlem már nálunk is árulnak ilyet :)
2013. júl. 19. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!