Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meglehet ezt csinálni állkapoc...

Meglehet ezt csinálni állkapoccsal? (Sürgős)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon fontos lenne, hogy sürgősen válaszoljatok nekem, megköszönöm előre is!! A kérdésem részletesebben az lenne, hogy nekem az alsó állkapcsom ugye, hátrébb van(még 10év alatt folyamatosan cumiztam) és ezt szeretném, hogyha esetleg Fogszabályzó nélkül, kicsit "előrébb hozzam". Apukám azt mondta, hogyha kinyomom az állkapcsom, és sokszor úgy tartom, akkor jobb lesz. Ez igaz?? Nem szeretnék fogszabályzót, a fogaim szépek, rendben vannak, csak az alsó állakpcsom hátrébb van, és előre szeretném hozni. Köszönöm előre is. 15F

2013. júl. 11. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Az un, bulldog harapást (amikor az alsó állkapocs előbbre van) műtéti úton meg lehet oldani. A te problémádról nincsenek információim. Menj el a fogorvoshoz és kérdezd meg mit lehet kezdeni vele.
2013. júl. 11. 20:17
 2/3 anonim válasza:
Amit az előző írt, az nem helyes. A bulldogharapás az, amikor az alsó állkapocs van előrébb. Ha a felső van előrébb, akkor az mélyharapás. Ezt csak fogszabályzással lehet helyrehozni.
2013. júl. 16. 21:39
 3/3 anonim válasza:
Ne haragudj félre olvastam. De nekem van egy ismerősöm akinek előrébb van a felső állkapcsa és nem feltűnő.
2013. júl. 16. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!