A fogport, hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés ,de még nem használtam soha és érdekelne ,hogy hogyan kell használni,mert vettem egyet.2013. júl. 8. 17:12
1/2 MegaAgy™ válasza:
Ha vettél egyet akkor olvasd el a csomagolásán: megnedvesíted a fogkefét majd belemártod a porba.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Igen, úgy kell használni, ahogyan a csomagolásán is fel van tüntetve. A nedves fogkefét bele kell mártani a fogporba, így a fogpor rátapad a fogkefe sörtéire és indulhat a fogmosás.
Nagyon jó, hogy nem használsz fogkrémeket!
(Sokáig használtam én is fogport, évekig, de ma már csak fogkefét használok. Abszolút tisztára lehet mosni/dörzsölni/kefélni a fogakat egyszerűen a fogkefével. Lehet, hogy ez most elképzelhetetlenül hangzik, de a kefe tökéletesen eltávolítja a lepedéket. Semmi probléma nincs a fogaimmal, nekem nagyon fontos a szájhigiénia. Igaz, valószínűleg jóval tovább mosom a fogaimat, mint a legtöbb ember, valamint réges-rég hard fogkefét használok - nekem ezek a bevált módszereim a fogak tisztán tartásához.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!