Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi a magánrendelés fogszab...

Mennyi a magánrendelés fogszabályzáson?

Figyelt kérdés
Már 1,5 éve van fogszabályzóm fém állandó alsó és felső is.Az alsó már jó,de nem lehet leszedni a felső miatt, eddig sztk-ba jártam de valamiért megszűntetik a fogszabályzást és itt nem lesz decembertől, ezért magánrendelére kellene járnom.Most lettem 18 szóval így is úgy is fizetnem kellene következő alkalomtól.Akinél eddig csináltattam annak van magánrendelője.Szerintetek mennyit kellene fizetnem magánrendelésen?
2009. okt. 17. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt tőle kéne megérdeklődnöd. Én 16 évesen kaptam fogszabályzót, most 19 vagyok és két hete voltam utoljára. Az elején, amikor felrakták, akkor gomboltak le rólam közel 55 ezer ft-ot, azóta azt mondom semmit nem kért soha! Ha vissza kellett ragasztani a gyűrűimet visszatette, ha csiszolni kellett, lecsiszolta, de fizetnem soha nem kellett. Kb két hónap kellett hogy betöltsem a 18-at, amikor a síneket kaptam, így volt ám drukk hogy levegyék előtte, mert 18 alatt ugye még jelentős kedvezmény jár rá. Levették, azokért is fizettem 15 ezret, és azóta megint semmit.

Ezt feltétlenül beszéld meg az orvossal, mert szerintem sok mindentől függ. Hogy kellett-e eddig fizetned pl a készülékért, ilyesmik. De én úgy gondolom, ha eddig hozzá jártál, és szimpatikus volt, akkor érdemes lenne továbbra is, ő tudja mit kezdett el, és hogy szeretné befejezni!

2009. okt. 18. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, úgy is vissza kell még egyszer mennem az sztk-s rendelésre, azután meg a magánrendelőjébe fogok.
2009. okt. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!