Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kedves, TÜRELMES, és jó...

Kedves, TÜRELMES, és jó magánfogorvost keresek Budapesten vagy Gödöllőn?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz beteg vagyok, már most rám jön a pánikroham, ha csak a fogászatra gondolok.. Szóval nyugtató mindenképpen kellene vagy valami.. Nagyon rossz tapasztalataim vannak a dokikkal kapcsolatban.

Van egy teljesen letört fogam bal oldalt hátul, csak a gyökér van bent az ínyben és azt szeretném kiműttetni.

23/L

2013. júl. 3. 09:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és nem a fájdalomtól félek!!! Tudom, hogy ha megkapom az injekciót utána semmit nem érzek. Hányingeres vagyok nagyon, nem bírom a gondolatát se, hogy turkáljanak a számban mindenféle fúrókkal, húzókkal akármikkel...
2013. júl. 3. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Emiatt kéne a nyugtató.
2013. júl. 3. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
dr Klenk Gusztáv :) műtött 8 hete. Úgy megtudja nyugtatni az embert, hogy el is felejtem minden fogászati gondom:D de tényleg. Rettegtem a fogászattól. Amióta isnerem és hozzá járok, semmitől se félek:) csak ajánlani tudom Neked:)
2013. júl. 3. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is" rossz" ,majrés beteg vagyok ,ő az első fogorvos,akinél hosszú évek óta nem parázok .Nagyon jó doki,csak ajánlani tudom : [link]
2013. júl. 5. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!