Létezik hogy 200. 000 ft egy fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap voltam a dokinál és brutális árakat mondot...ennyi erővel barkácsolok drótból itthon vagy nemtudom.Mi lehet olyan drága pár darab dróton?-lassú fém 200ezer ft,gyorsfém 260ezer ft,porcelánt megse említem...2009. okt. 14. 19:01
1/5 anonim válasza:
Igen, ezek reális (mégcsak nem is drága) árak.
A fogszabályzót egyedileg a fogra készítik, nem egyszerű dolog. És ez az ára. (És ez még nagyon olcsó a nyugati árakhoz képest)
2/5 anonim válasza:
Igen, mivel már nincs támogatottság a fogszabira, így a 200 000 Ft sajnos teljesen reális ár:S
3/5 anonim válasza:
szia memondjam hogy mi kerül ilyen sokba?az hogy a ki...szott orvos pofátlanul rárakja a saját hasznát.az anyag(drót ahogy te mondod nem kerül sokba 1000ft-os dolgok)meg még van pár elhagyagolhato árú segédanyag)meg a technikus munkája én tudod mennyit kapok alkalmazottként ha megcsinálok 1 szabályzót???kb 2000ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az orvos 200000ftna akkor hol itt az igazság??ezért is tart itt az egészségügy ahol.Hu de felba....tam magam:-)))szép npot
4/5 anonim válasza:
Felnőtt vagy vagy 18 év alatti? Csak mert felnőtteknek soha nem is volt olcsó, gyerekeknek viszont megcsinálják úgy, hogy ha a suli fogorvostól visz beutalót fogszabályzásra, akkor olyan 60 körül megcsinálja a doki. Nálunk legalábbis így megy ez. Sőt még rendes a doki, és ha csak úgy odatéved valaki, előtte elküldi beutalóért, utána látja csak el.
5/5 anonim válasza:
Én sok helyen voltam konzultáción, és a legolcsóbb helyen(hozzá teszem a leghozzáértőbb fogorvost találtam meg szerencsére) mindenestül olyan 450-500 ezer lesz a vége. A két készülék 200-250 között van (esztétikus) + a további kezelések, és munkák. Az is 200 körül lesz.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!