Szerintetek milyen a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok a fogszabályzóról? Írjatok le mindent amit gondoltok róla, lécci! Nekem van, csúfolni fognak? Köszi:)2013. jún. 26. 13:18
1/4 anonim válasza:
Nekem volt állandó. Nem csúfoltak, sőt! :) A fiúknak még tetszett is, mondjuk én sem csináltam belőle problémát.
2/4 anonim válasza:
Mosolyogj nyugodtan, hamar megszokják, idővel fel se tűnik. Osztályom közel felének volt vagy van, semmi extra, nem fognak csúfolni.
3/4 anonim válasza:
Mikor nekem volt, a környezetemből sokakat egyáltalán nem érdekelt. Én kifejezetten szerettem őket, még nevet is adtam nekik :D
Egyáltalán nem nagy dolog a fogszabályzó, amíg nem okoz fájdalmat...egyébként meg a kutyát sem érdekli :)
És a gyönyörű fogakért megéri!
4/4 anonim válasza:
Ki nem állhatom a fogszabályozómat.2 hónapja tették fel Es alig várom h levegyék.Azért kell mert mélyharapásom,keresztharapásom és nyitott harapásom van.3 évig lesz fen..Az osztályba,sőt a suliba is csak nekem van.úgy hívnak h Drótosszájú,vagy Fémfogú.UTÁLATOS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!