Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 18 évesen mennyibe kerül egy...

18 évesen mennyibe kerül egy éjszakai fogszabályzó?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 22:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem maszeknál. Miskolci vagyok.
2009. okt. 11. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Már volt egy, de azóta kinőtt a böpcseségfogam.
2009. okt. 11. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Normális fogorvos 18 évesen már nem ad éjszakai fogszabályzót. Nekem is volt, csak hanyag voltam és nem igazán használtam. Aztán 16 évesen megkérdeztem mit lehetne tenni, azt mondta 13-4 éveseknek is nagyon ritkán adnak már csak éjszakait. Egyszerűen nem elég ahhoz, hogy helyre húzza a fogakat idősebb korban.

Ha nem mentek teljesen szét a fogaid, akkor menj vissza a dokidhoz, és kérdezz rá, hogy mit lehet tenni, kell-e szabályzó vagy nem... Ha azt mondja igen, akkor nyilván a lehetőségeidet is felsorolja. Sajna 18 évesen már semmilyen támogatás nem jár, és a készülők 100 ezertől a csillagos ég.

2009. okt. 18. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Erre a kis eltérésre pedig biztosan nem kell állandó. Kb 1.5 mm-rel beljebb áll az egyik fog és a legtöbb szögből észre sem lehet venni csak ha nagyon nézed, hogy látnod kéne vmit, akkor rájössz hogy jé tényleg egy kicsit eláll.
2009. okt. 18. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor + minek?
2009. okt. 20. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor én sem értem, hogy minek... erre lehet azt mondja, hogy ha nincs harapás hibád, hogy nem is kell... Amúgy ha nem jár rá támogatás szerintem egy sín is kerül 30 ezerbe. Ha tényleg csak ilyen kicsi az eltérés, és észrevehetetlen akkor teljesen fölösleges.
2009. okt. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!