Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szükségem lenne fogszabályzóra...

Szükségem lenne fogszabályzóra? Képpel.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 17. 14:42
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Igazából szerintem ne parázz,nekem bár csak éjszakai fogszabályzóm van,ami annyiban rossz hogy reggel amikor kiszedem pár órán keresztül nem tudok enni (1-2)..Nem tudom milyen egy állandó fogszabályzó,de nem olyan vészes,sok barátomnak ismerősömnek van, az első pár nap lesz szörnyű utána megszokod,és jobb így nyáron megszokni,mert lehetnek kellemetlen sztorik az evésnél,ivásnál esetleg.

Ha gumit választasz, szerintem az egyszerű fehéret/átlátszót nem tudom pontosan hogy mondják,de az a legegyszerűbb. Nem találom szépnek ha hupikék,vagy piros,zöld és a hasonló színek virítanak az ember szájában,de a te döntésed..:)

2013. jún. 30. 16:55
 22/29 anonim válasza:
Szia:) Én 2 napja kaptam állandó felsőt, következő alkalommal lesz az alsó. Youtube-on van rengeteg ilyen videó, keress rá. Egyébként egy ilyen műanyaggal ki fogja "feszíteni" a szádat, (nem fáj)aztán egy pár dologgal bekeni a fogaidat, ragasztó, meg ilyenek, ennek kicsit rossz íze van, de nem vészes, aztán minden brekettet külön csipesszel felteszi, és kicsit odanyomja a fogadhoz. Miután fent van minden brekett, UV fénnyel minden brekett alatt megszárítja a ragasztót. Kiveszi a merevítőt, választasz gumit, és a gumik segítségével odarögzíti a drótot. Nem vészes, viszont egy fél nap múlva valószínűleg nagyon fog fájni, de kibírható:) Nkem így a 2. nap végére már csak épphogy egy kicsit fáj.
2013. jún. 30. 21:20
 23/29 A kérdező kommentje:
Holnap megkapoom!! >< Rosszul vagyok a gondolattól.:'(( ://// SZURKOLJATOK!!!!!!!
2013. júl. 1. 13:30
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is kell, nem csak hogy szintben legyen a harapásod, hanem esztétikailag is szebb lesz utána, szerintem megéri :)
2013. júl. 8. 00:51
 25/29 anonim ***** válasza:
2013. júl. 9. 01:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Most nézem, akkor már túl vagy rajta.

Akkor össze lehet vetni azzal ahogy itt csinálják a videókon.

2013. júl. 9. 01:18
 27/29 anonim ***** válasza:
Csókos száj, farkas mosollyal:D
2013. júl. 13. 19:16
 28/29 anonim válasza:
Am elvileg mikor megvan a fogszabályzó akkor egyben kikell fizetni és akkor kezeléseket nem kell,nekem legalábbis így volt és amúgy kellemetlen kicsit de kilehet bírni
2013. júl. 15. 16:47
 29/29 anonim válasza:
Sziamia édesek a fogaid:) na megszoktad már a fogszabályzót? milyen, hogy áll ? raksz fel képet?
2013. júl. 27. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!