Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet alkudni a fogszabályozás...

Lehet alkudni a fogszabályozás áraiból?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés... de 20 éves vagyok, szükségem van fogszabályozóra,de még tanulok, és nem tudnék kifizetni több százezreket. Hajlanak az orvosok némi egyezkedésre? Volt valakinek ilyennel szerencséje?
2009. okt. 10. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alkudozni nem lehet (én nem is csinálnék ilyet, ez nem piac), de valószínű meg tudsz állapodni valamilyen részletfizetésben.
2009. okt. 10. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A piacon? Persze. Az egészségügyben? Hogy az orvos fizessen rá, a te javadra? Vicces vagy.
2009. okt. 10. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Maximum, ha nem kérsz róla számlát, akkor valamennyivel olcsóbb. Nekem is ezt mondták, mikor a fogaimat csináltattam, de jobb a biztos, én kértem róla...
2009. okt. 10. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
A fogorvos nem piaci kofa kislány...
2009. okt. 10. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet:D ez aranyos volt.:)

nekem 19 évesen lett fogszabim, a fogorvosom nagyon rendes, már a szüleimet és évek óta így megegyeztünk, hogy részletfizetésben fizessem ki.

2009. okt. 10. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az Ecserin csinálják, akkor biztos van megoldás:DDD Amúgy részletfizetés, esetleg egészségpénztár, ha pl. a szüleid kapnak ilyet a munkahelyükön.
2009. okt. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!