Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 25 éves nő vagyok. Az első...

25 éves nő vagyok. Az első fogaim jól láthatóan megkoptak. Ha már muszáj lesz csinálnak fogpótlást csak az első 4 fog helyett?

Figyelt kérdés

Sajna szomorú vagyok, mert már érzékenyek is hidegre- melegre. Sőt észrevettem, hogy a két első fogam közötti résben belül picit megfeketedett, félek hogy romlásnak indult :(

Rendszeresen és alaposan tisztítom a fogaimat.

2009. okt. 9. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, mindent lehet pótolni! Az, hogy kinek mennyire romlanak a fogai elsősorban genetika kérdése, emiatt ne érezd magad rosszul.
2009. okt. 9. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért ha megkoptak ne arra számíts, hogy kihúzza, és betesz helyette másikat. Lehet fogkőleszedéssel és koronával helyre tudja hozni és az égvilágon senki nem fogja észrevenni ezt.
2009. okt. 9. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
helyre lehet hozni az esztetikat es a funkciot is , menj fogorvoshoz akiben megbizol. leteznek klbzo anyagok amivel csokkenteni lehet a fog erzekenyseget ilyen esetekben nem kell egybol nekiugrani es koronat csinalni a sajat fogad mindig a legjobb (fogdoki)
2009. okt. 12. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. okt. 13. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogdoki Mivan még nem vakitott el teljesen a pénz??(fogtech)
2009. okt. 16. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!