25 éves nő vagyok. Az első fogaim jól láthatóan megkoptak. Ha már muszáj lesz csinálnak fogpótlást csak az első 4 fog helyett?
Figyelt kérdés
Sajna szomorú vagyok, mert már érzékenyek is hidegre- melegre. Sőt észrevettem, hogy a két első fogam közötti résben belül picit megfeketedett, félek hogy romlásnak indult :(
Rendszeresen és alaposan tisztítom a fogaimat.
2009. okt. 9. 14:05
1/5 anonim válasza:
Persze, mindent lehet pótolni! Az, hogy kinek mennyire romlanak a fogai elsősorban genetika kérdése, emiatt ne érezd magad rosszul.
2/5 anonim válasza:
Azért ha megkoptak ne arra számíts, hogy kihúzza, és betesz helyette másikat. Lehet fogkőleszedéssel és koronával helyre tudja hozni és az égvilágon senki nem fogja észrevenni ezt.
3/5 anonim válasza:
helyre lehet hozni az esztetikat es a funkciot is , menj fogorvoshoz akiben megbizol. leteznek klbzo anyagok amivel csokkenteni lehet a fog erzekenyseget ilyen esetekben nem kell egybol nekiugrani es koronat csinalni a sajat fogad mindig a legjobb (fogdoki)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. okt. 13. 10:00
5/5 anonim válasza:
Fogdoki Mivan még nem vakitott el teljesen a pénz??(fogtech)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!