Tavaly augusztusba volt egy kiadósabb verekedésem, akkor még csak azt hittem hogy csak megmozdult, most mintha mozogna, mi lehet a baj?
Nem szeretném elveszteni mert első fogam és fogszabályzáson is voltam, mit tegyek s fogorvosnál mire várhatok?
Remélem megmarad.
Augusztus óta már meggyógyult.
A fogaknak van egy pici mozgása, játéka. Ha beteg vagy, akkor nagyobb. Sok minden kihathat a fogak, íny egészségére. Beteges életmód mellett, ami igen sok emberre jellemző miért pont a fogak ne károsodnának? Eleve a fogszuvasodás már egy károsodás, ami az életmódunkkal jár. A fogak kilazulása.. szinte már meg sem lepődnék. :)
Nem tudom mi van, ha megreped a fogad gyökere.
De ha egy ütéstől nem tört le, akkor nem látom miért lenne majd' egy éven át rejtett csontrepedés a fogad gyökerében.
Annak korábban kellett volna gondot okoznia, ennyi idő alatt meg esetleg rendbe jönnie. Én nem izgulnék.
Tehát műtött valamit?
Még utána kell járnom hogy a fogak kilazulását mi okozza (pofonokon kívül..).
Liszt, cukorevést hagyom mert fogszuvasodáshoz vezetnek könnyen. De jó lenne ha stabilak is lennének a fogaim, az enyémeket is bármikor üthetik.
Infekció és az ínyemet visszaigazította. Lehetségesen fogszabályzó és a dulakodás okozhatta az íny elmozudlást.
Fogszab után volt a dulakodás.
Am operáció-beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!