Kihuztak a fogam. Mit tegyek?
Felnyitották az arcüregem, hogy hozzáférjenek ahhoz a két foghoz, ezért utána belülről vissza kellett varrni az "arcomat" a helyére, de csak az egyik oldalon szerencsére. A bal felső befele állt egy kicsit a szájpadlásom felé, elég fura helyzetben, ott azért kellett varrni. De mondom, az összes bölcsességfogat kivette (mind az 5 az volt) úgy, hogy egyikből sem hiányzik egy darab se. Utána nem is lilult-zöldült az arcom, csak feldagadt, de az 5. naptól az is ment lefele.
Hát igen, nagyon meg kell gondolni kihez megyünk ilyenekkel. Fogorvoshoz például biztos nem mennék foghúzásra. NEm egy ismerősöm kötött ki utána szájsebészeten, hogy kihúzzák a maradékot.
Amúgy azért bírtam ilyen jó, mert elaltattak, másfél óra volt az egész műtét, varrással együtt.
Mondta a doki hogy nagy munka, de sokkal jobb lesz ez így, egyszerre túl vagyok rajta, egyszer kell antibiotikum, fájdalom csillapítok, "fogyókúra", jegelés, otthon pihenés... stb stb. De tényleg jobb volt ez így, mint egyesével visszajárni.
Fizetős dokinál voltam igen. Azt mondta azért lenne jobb egyszerre, mert mind nagy műtétes fogak, amik egyenként is nagy megpróbáltatás lenne kiszedni, így egyszerre hamarabb kiheverem. Amúgy az alsó bölcsességfogak szerintem rosszabbak. Még így is azt állítom hogy felül nekem 3 volt. Csak alul dagadt fel az arcom, a 3 felsővel semmi problémám nem volt.
Szóval szerintem az alsó rosszabb. Bár ébren lehet az lenne rosszabb, nehezebben hozzáférhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!