Fogszabályzó hordása óta elcsúszott metszőfogak?
éjszakai fogszabályzó miatt ki kellett húzni a felső metszőfogamat, mert a doki rosszul csinálta meg
szóval szerintem menj el egy másik fogorvoshoz, mert bármi lehetséges
Utolsó, kicsit el vagy tévedve, mivel ORVOS és nem kozmetikus, ezért a helyes rágófunkcióra kell törekednie elsősorban, nem pedig az esztétikára.
A helyes funkció és az esztétika pedig nem minden esetben egyeztethető össze. Nyilván törekszik rá az orvos, de ha nem megy, akkor akkor nem az esztétikát fogja előtérbe helyezni.
Feljelenteni ezért? Hol élsz te?
"..A helyes funkció és az esztétika pedig nem minden esetben egyeztethető össze..."
De igen, ezért készítik húzós pénzekért a "tervet".
"..Feljelenteni ezért? Hol élsz te?.."
Bár a kérdés nem szó szerint értendő volt, Németországban. És itt az emberek nem csak hogy ismerik a lehetőségeiket és jogaikat, de szerencsére többnyire van is lehetőségük kiállni érte.
Nekem korábban a rágófunkcióval nem volt gondom, esztétikai problémám volt, a fogszabályzó óta viszont látványosan elcsúszott a középvonalam, és rágni is alig tudok. Már harmadik éve van fenn a fogszabályzó, és idén le akarja venni. Még mit nem?! Tulajdonképpen rosszabb állapotban vannak a fogaim, mint szabályzó előtt, és most keressek egy másik orvost, fizessek újra, hogy az helyrehozza? Ez itt nem így működik. Igenis vannak az orvosok között is kóklerek, ahogy minden más foglalkozásban.
Magyarországot meg Németországot még jó pár évig nem kell összehasonlítani eü. terén.
Amíg egy téves amputáció miatt is nevetséges összegeket kap a sértett, addig nincs értelme fogszab. orvosokat feljelentgetni, pláne nem olyan ürüggyel, amit te is írsz.
Azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy a funkció és az esztétika minden esetben összeegyeztető, mert a fogászatban van a legtöbb példa arra, hogy bizony a funkciót sok esetben előtérbe kell helyezni.
A kezelési terv meg nem is értem, hogy jön ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!