Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog röntgen kép elemzése?

Fog röntgen kép elemzése?

Figyelt kérdés

Ma voltam fog röntgenen, de sajnos a fogorvosom szabadságon van és csak 2 hét múlva nézi meg a felvételt.

Aki egy kicsit ért hozzá tudna valamit mondani mit lát?

[link]

(amit én látok, hogy az alsó bal oldali bölcsességfog ferde, meg a jobb oldali mintha az állkapocsba nőne??)

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 5. 12:30
 1/9 A kérdező kommentje:
(a képet az ablaküvegre raktam, csak most vettem észre, hogy az állkapocs alján látszódik egy ház teteje,hehe)
2013. jún. 5. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
szia Anna, gyönyörűek a fogaid.
2013. jún. 5. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Na én nem igazán értek hozzá! De szerintem ki kell húzni mind2 bölcsességfogat! Az egyik ferdén nő nagyon és nyomja a fogaidat! A másik egyenesen nőne, ha lenne neki helye! :D De már a mellette lévő 3 fogat elkezdte nyomni, szóval sztem kifogják őket húzni!
2013. jún. 5. 13:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, sajnos én is ettől tartok :(

Durva lesz egyszerre a kettőt kihúzni ...

2013. jún. 5. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell egyszerre kihúzni! Nekem külön lettek húzva! Míg gyógyul egyik helyen a seb, addig a másikon tudsz enni!
2013. jún. 5. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
a két alsót ki kell venni. De annyira nem vészes. Hamar túl leszel rajta. Egyszerre vetesd ki a kettőt. Ez egy jó tanács. Nekem 5 bölcs fogat vettek ki egyszerre, még ennyire sem indultak el mint a tieid. Túléltem, minden az orvostól függ.
2013. jún. 5. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem altatásos kezelésben csinálják,akkor egyszerre csak egy oldalon húzzák/vésik ki,szép is lenne,ha mindkét oldal sajogna egyszerre.
2013. jún. 5. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
sokkal hamarabb túl lennél rajta. Ha bedurranna az állkapcsod, fájna az egyik oldal miatt, a másik oldallal se tudsz majd rendesen enni. 2x szenvednél, 2x gyógyszerek, 2x több nap lábadozás, stb, stb. Ha egyszerre letudod 1-1,5 hét alatt letudod az egészet.
2013. jún. 5. 15:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.

Ha választhatok majd, akkor inkább egyszerre csináltatom meg a kettőt.

2013. jún. 5. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!