A fogkő miatt lehet pattanásom?
Sziasztok. Néhány fogamon található fogkő. Nagyon rég óta kűzdők a pattanásokkal, nem tudom, hány féle kencét kipróbáltam már, voltam bőrgyógyásznál is aki méregdrága gyógyszert írt ki ami szintén hatástalan volt. olvasgattam, hogy mik lehetnek a kiváltó okok, és küzte van a fogak egészsége is. Természetesen napi rendszerességgel mosok fogat, de ennek ellenére is van rajta fogkő. NAgy részt a állkapocs vonalában jönnek elő a pattanások.
18/F
A fogköveket érdemes leszedetni, de sajnos úgy tűnik te hajlamos vagy rá, sokaknak van megfelelő és rendszeres szájápolás mellett is.
A pattanások szerintem a te korodban teljesen normálisak, valószínűleg akkor is ott lennének, ha nem lenne fogköved. Milyen jellegű pattanásaid vannak? Ha esetleg fel tudnál tölteni egy elfogadható minőségű fotót az jó lenne, könnyebbe lenne tanácsot adni és terméket ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!