Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan ember aki nem fél a...

Van olyan ember aki nem fél a fogorvostól?

Figyelt kérdés
Én félek,mit tegyek,hogy le tudjam győzzni a félelmemet?

2013. jún. 2. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De miért féltek? Nem megölni akar, hanem segíteni... A fájdalom pedig ennek a velejárója. Nemtudom, hogy mi ez a féljünk a fogorvostól-trend, biztos a mesék és filmek égették bele az emberek agyába.
2013. jún. 2. 23:01
 2/11 anonim válasza:
Szerintem normális ha fél az ember a fogorvostól,nekem két dolog szokott segíteni, az egyik, hogy kérek érzéstelenítőt ami ugyan kellemetlen kicsit, de nagyon megéri mert utána nem érzel fájdalmat. A másik egy mondás: "ami nem öl meg, az megerősít" és ez tényleg így van mert belehalni nem fogsz, de minél többször mész, annál kevésbé fogsz félni,mert már tudod mire számíts.
2013. jún. 2. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Van. Én már nem félek, mert teljes protézisem van. Fél életemet fogfájással töltöttem, és második otthonom volt a fogászat. Gyerekkoromban még nem adtak szurit egy fúráshoz, sőt, volt, mikor trepanáláshoz sem (az ideg kiszedése a gyökérből). Mindent elkövettem, hogy megmentsem a fogaimat, még gyökércsúcs-csonkolásos műtétre is elmentem háromszor. A végén fémallergiát kaptam, és nem bírtam elviselni a számban levő hidakat, akkor kihúzattam mindet, és azóta NEM FÁJ A FOGAM!!!
2013. jún. 2. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem félek! Régen én is féltem, mindig húztam az időt...mindig mondtam majd-majd-majd elmegyek! Aztán elmentem és rájöttem hogy nem is fáj.. volt már gyökérkezelésem, húzásom, több is,volt amit össze is kellett varrni! Most fogszabályzóm is van, így már 4 hetente járok!
2013. jún. 3. 08:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Mióta műtétem volt, és ahhoz a dokihoz járok, aki műtött egyáltalán nem félek. Ahogy beszélsz, amilyen óvatosan dolgozik, el is felejtettem mennyire rettegtem a fogdokitól:)
2013. jún. 3. 09:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem félek. Szerintem az orvostól nagyon sok függ. Gyerekkorom óta 1 orvoshoz járok, és tök jól elvagyunk kezelés alatt is. Volt, hogy nehéz volt betömni a fogam, mert röhögnöm kellett végig. :)

Előtte és utána is beszélgetünk, poénkodik.

Ha találsz egy orvost, aki nem csak szakmailag jó, hanem emberként is ott van a szeren, szerintem elmúlik a félelmed.

Egy fogászati asszisztens :)

2013. jún. 3. 10:24
 7/11 anonim válasza:
En sose voltam, sot. Elvezem is, szerintem tok jo erzes, amikor lezsibbaszt mondjuk... Messze nem annyira fajdalmas dolog, mint aminek beallitjak altalaban.
2013. jún. 3. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem félek, nagy figyelmet fordítok fogaim szépségére, így egy-egy fogfehérítésre és rutin ellenőrzésre boldogan megyek. :)
2013. jún. 4. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
A tegnapi 10: 24-es válaszolóval teljesen egyetértek! Minden a dokin múlik! Ha találsz egy megbízható , kedves jó orvost akkor nem fogsz félni! Ha pesti vagy tudok ajánlani! Még nem hozzá jártam én is féltem , de most már minden félelem nélkül megyek,mert tudom jó kezekbe kerülök!
2013. jún. 4. 19:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: nem vagyok pesti.
2013. jún. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!