Van olyan ember aki nem fél a fogorvostól?
Figyelt kérdés
Én félek,mit tegyek,hogy le tudjam győzzni a félelmemet?2013. jún. 2. 22:57
1/11 anonim válasza:
De miért féltek? Nem megölni akar, hanem segíteni... A fájdalom pedig ennek a velejárója. Nemtudom, hogy mi ez a féljünk a fogorvostól-trend, biztos a mesék és filmek égették bele az emberek agyába.
2/11 anonim válasza:
Szerintem normális ha fél az ember a fogorvostól,nekem két dolog szokott segíteni, az egyik, hogy kérek érzéstelenítőt ami ugyan kellemetlen kicsit, de nagyon megéri mert utána nem érzel fájdalmat. A másik egy mondás: "ami nem öl meg, az megerősít" és ez tényleg így van mert belehalni nem fogsz, de minél többször mész, annál kevésbé fogsz félni,mert már tudod mire számíts.
3/11 anonim válasza:
Van. Én már nem félek, mert teljes protézisem van. Fél életemet fogfájással töltöttem, és második otthonom volt a fogászat. Gyerekkoromban még nem adtak szurit egy fúráshoz, sőt, volt, mikor trepanáláshoz sem (az ideg kiszedése a gyökérből). Mindent elkövettem, hogy megmentsem a fogaimat, még gyökércsúcs-csonkolásos műtétre is elmentem háromszor. A végén fémallergiát kaptam, és nem bírtam elviselni a számban levő hidakat, akkor kihúzattam mindet, és azóta NEM FÁJ A FOGAM!!!
4/11 anonim válasza:
Én egyáltalán nem félek! Régen én is féltem, mindig húztam az időt...mindig mondtam majd-majd-majd elmegyek! Aztán elmentem és rájöttem hogy nem is fáj.. volt már gyökérkezelésem, húzásom, több is,volt amit össze is kellett varrni! Most fogszabályzóm is van, így már 4 hetente járok!
5/11 anonim válasza:
Mióta műtétem volt, és ahhoz a dokihoz járok, aki műtött egyáltalán nem félek. Ahogy beszélsz, amilyen óvatosan dolgozik, el is felejtettem mennyire rettegtem a fogdokitól:)
6/11 anonim válasza:
Én nem félek. Szerintem az orvostól nagyon sok függ. Gyerekkorom óta 1 orvoshoz járok, és tök jól elvagyunk kezelés alatt is. Volt, hogy nehéz volt betömni a fogam, mert röhögnöm kellett végig. :)
Előtte és utána is beszélgetünk, poénkodik.
Ha találsz egy orvost, aki nem csak szakmailag jó, hanem emberként is ott van a szeren, szerintem elmúlik a félelmed.
Egy fogászati asszisztens :)
7/11 anonim válasza:
En sose voltam, sot. Elvezem is, szerintem tok jo erzes, amikor lezsibbaszt mondjuk... Messze nem annyira fajdalmas dolog, mint aminek beallitjak altalaban.
8/11 anonim válasza:
Nem félek, nagy figyelmet fordítok fogaim szépségére, így egy-egy fogfehérítésre és rutin ellenőrzésre boldogan megyek. :)
9/11 anonim válasza:
A tegnapi 10: 24-es válaszolóval teljesen egyetértek! Minden a dokin múlik! Ha találsz egy megbízható , kedves jó orvost akkor nem fogsz félni! Ha pesti vagy tudok ajánlani! Még nem hozzá jártam én is féltem , de most már minden félelem nélkül megyek,mert tudom jó kezekbe kerülök!
10/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: nem vagyok pesti.
2013. jún. 4. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!