Miért duzzad? Miért fáj?
Figyelt kérdés
Tegnap ügyeleten este kihuzták a fogam. also 4-et de nincs mar melette szemfogam se-az is ki lett huzva... ereztem hogy gennycsomo van a fogam alatt es az is faj,de nem megszokott hanem az ínyem alatt volt... elmentem-kihuztak-nagyon durvan huztak ki... beisdagadt ma reggelre 3xra.. de a gennycsomot az ínyem alatt meg mindig erzem..nem rogeneztek meg elotte! mi lehet ra a megoldas?öblogessem kammilaval ?az orvostol egy ideig nagyon felek.....2013. máj. 31. 10:49
1/1 anonim válasza:
Ha érzed a gennycsomót akkor szerintem vissza kellene menned az orvoshoz. Ez sajnos nem múlik egy kis kamillától, nagy valószínűséggel le kell szívni. Ezt vagy tűvel elvégzik, vagy ha olyan nagy akkor megnyitják és lecsapolják (mindkettő fájdalommentes, a genny az már elhalt szövetből tevődik össze).
Egyébként foghúzás után gyakran előfordul a fájdalom és a duzzanat is, ez a foghúzás "traumájától" és gyulladástól alakul ki, pár nap alatt el is múlik. De a csomó miatt ez nem ilyen egyszerű. Még az is lehet h antibiotikumot fognak felírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!