Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy húzzák ki azt a fogat...

Hogy húzzák ki azt a fogat ami oldalra nőtt az ínyemen? Hogy férnek hozzá az arcomtól?

Figyelt kérdés
A bal felső bölcsességfogam,nem lefelé hanem oldalt nőtt az ínyemen. Amint kijött nemsokára már le is tört,nem fáj de szaga van. Ez lenne az első húzásom,és rögtön ilyen ettől parázom!
2009. okt. 6. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog fájni, csak kellemetlen lesz a foghúzás inkább technika mint erő kérdése. Ha a fog koronáját a doki nem tudja megfogni a fogóval akkor györkérfogóval fogja kihúzni egyenként a gyökereket, miután szétválasztotta őket. A bölcsesség fognak 3-4 gyökere lehet. De még 1x nem fog fájni egy csöppet se.
2009. okt. 6. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát... valószínűleg nem sima húzás lesz, hanem ki kell vésni, ami benn van. Ez elsőre rémisztően hangzik, de nem olyan vészes. Kapsz egy nagy adag érzéstelenítőt és csak annyit érzel, hogy matatnak a szádban.
2009. okt. 6. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Ha jó a fogorvos vésés nélkül ki tudja szedni, nekem szinte ki se látszott a fogam gyökere,de sikerült egyben kihúznia fél perc alatt:)

És mivel érzéstelenítenek, nem fog fájni.

2009. okt. 6. 13:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A fele fog még kilátszik az ínyből,a másik fele meg egy szinten van. Azt nem értem hogy fognak hozzáférni,hogy húzzák oldalra az arcomtól?
2009. okt. 6. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj megoldja azt a doki, jól megfogja a fogójával és kihúzza.
2009. okt. 6. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van neki gyökérfogója, direkt. És több féle. Nem neki kell kitalálnia, hogyan, ez egy régóta fejlődő ága az orvoslásnak.

Találtak őskori koponyaműtét nyomait is, azóta meg sokat fejlődött az orvosi technika. Sima ügy vagy, rutingyökér!

2009. okt. 6. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2009. okt. 6. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Szépen meg tudják ők oldan,és mejd meg sem érzed.Holnap én is megyek fogdokihoz,gyökérkezelésre!Szerintem ez rosszabb!
2009. okt. 6. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szájsebész fogja kihúzni, ő pedig ügyes.
2009. okt. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!