Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nyelv alatti holyag, ful...

Nyelv alatti holyag, ful mogotti dudor. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2-3 napja elkezdett fajni a fogam. Elmentem fogorvoshoz, meg is nezte. Begyulladt. Ez a 2-3 nap alatt elo jott a fulem mogott egy dudor ami nem akar elmulni. A nyelvem alatt is elkezdett noni egy feher holyag ami naprol napra nagyobb es mar annyira faj hogy enni es beszelni alig birok. Esetleg itthoni kezelessel meg lehetne szuntetni a holyagot a nyelvem alatt? Listerinnel szoktam oblogetni a szam hatha elmulik, de semmi. Interneten igazabol nem olvastam otthoni kezelesrol, valaki eseeg ha tudja mi ez. Irna rola? Es hogy hogyan kezeljem?

2013. máj. 29. 15:24
 1/1 anonim válasza:
A fehér hólyag afta lesz. Nekem sok szer kipróbálása után a teafa olaj vált be. Használata annyi, hogy naponta 3-szor 1-2 cseppet a nyelvvel körbekenni a szájüregben, 5-10mp után jó alaposan ki kell öblíteni. Igaz, hogy iszonyúan rossz az íze, de az aftával járó fájdalomhoz képest semmiség.
2013. júl. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!