Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudtok javasolni olyan fogorvo...

Tudtok javasolni olyan fogorvost aki altatás mellett tud fogakat eltávolítani?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne az altatás, mivel 6-7 évvel (kb 14-15éves lehettem) ezelőtt egy egyszerű kis tömésnél az orvos belefúrt az ínyembe és azóta rettegek a fogorvostól (elmentem bejelentkezni pár hónapja, de rosszul lettem már az ajtóban). Ki kell vetetni 8 fogamat (valamiért gyengék a fogaim, gyorsan mennek tönkre). Viszont nincs az az isten hogy én azt ébren kibírjam :S

2013. máj. 26. 12:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
muszáj :/ nagyon rossz állapotban vannak :S Remélem a doki megoldja legalább 4 fogat egyszerre :)
2013. jún. 6. 00:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos megoldja ! Voltál már ez ügyben valahol konzultálni ? Keress rá itt a neten ,hátha most is van valahol ilyen kuponos altatásos fogászat akció ;) !
2013. jún. 6. 05:53
 13/15 anonim ***** válasza:
kuponkereso.hu/kategoria/fogaszat‎
2013. jún. 6. 06:14
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm! nem is tudtam h van ilyen kuponos :D Amúgy még nem fixáltam le egy helyet se :/ kb november-decemberre lesz meg a kezelés ára is, szóval nem sietem el a dolgot :D

Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat! :)

2013. jún. 6. 08:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Pedig van :-) . Én is ilyen kuponos akción keresztül találtam rá a fogorvosomra .Akkor a fogászati altatásra volt akció ,azt itt a neten keresztül meg kellett venni .Utána felvettem a dokival a kapcsolatot és az volt a lényeg ,hogy a vásárlástól számitott 6 hónapon belül a tényleges fogászati beavatkozásnak meg kell történnie .Érdemes ilyen kuponokra vadászni ;-) !
2013. jún. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!